Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Suriyeli Aileye Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Kimse Yok Mu Derneği'nin Konya’da misafir ettiği Suriyeli aileyi...

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Kimse Yok Mu Derneği'nin Konya’da misafir ettiği Suriyeli aileyi ziyaret etti.

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, komşu ülkede yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerini terk eden ve Türkiye’ye sığınan 5 Suriyeli aileyi Konya’da misafir ediyor. AK Parti Konya Milletvekili Türkmenoğlu, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergün, Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve partili kadınlardan oluşan heyet, Konya’da misafir edilen bir aileyi evinde ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerini terk eden aileleri Konya’da misafir etmek bizlerin görevidir’ diyen Türkmenoğlu, Suriye’de yaşanan vahşetin kısa bir sürede biteceği kanısında olduklarını dile getirdi. Türkmenoğlu, "Kimse Yok Mu Derneği’nin konuğu olan 5 Suriyeli aileden birini ziyaret etmeyi uygun gördük. Konya’da misafir olan bu aileler için bizlere düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. İnşallah Suriye’deki vahşet bir an önce biter ve bu aileler evlerine ve yurtlarına dönerler." diye konuştu.

Derneğin Konya Şube Başkanı Hasan Kıratlı, derneğe gelen talep üzerine inceleme yaptıklarını ve Konya’da 5 aileyi misafir olarak konuk ettiklerini ifade etti. Ailelerin tüm masraflarının dernek tarafından karşılandığını aktaran Kıratlı, "Bizler de komşu ülke’de yaşanan karmaşanın bir an önce bitmesini istiyor ve vatan hasreti çeken bu ailelerin bir an önce vatanlarına dönmelerini temenni ediyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: