Milletvekili Ünal’dan “hayırlı Olsun” Ziyaretleri

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Vali Kenan Çiftçi, OTSO Başkanı Servet Şahin ve...

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Vali Kenan Çiftçi, OTSO Başkanı Servet Şahin ve Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman’ı ziyaret etti.

Milletvekili Ünal’a ziyaretlerinde Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, AK Parti İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti. Milletvekili Ünal, Ordu Valisi Kenan Çiftçi ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Biz öncelikle bütün teşkilatımız adına görevinizde başarılar diliyoruz. Büyükşehirimize hoş geldiniz diyoruz. Biz Ordu’da bütün teşkilatımız, kurum ve kuruluşlarımızla Ordulu vatandaşlarımıza hizmet için, Ordu’nun geleceği için el birliği yapıyoruz. İstişare içerisinde hareket ediyoruz. İlimizin çok büyük sorunları yok. Hızla gelişmeler kaydediyoruz ama bunlara yenilerini eklemek mevcut giden projelerimizi hızlandırmak için çalışıyoruz. Valiliğimizin ortaya koyduğu gayrette şüphesiz, sonuca ulaştıracaktır. Sizlere başarılar diliyorum. Her daim istişareye hazırız. Ordumuz için her meselede el birliği ile inşallah hazır vaziyetteyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Ordu Valisi Kenan Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Ünal, Vali Çiftçi ziyaretinin ardından OTSO Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal ve Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman’ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz