Milletvekili Uslu: Parti Olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının Her Zaman Yanındayız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, parti olarak tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, parti olarak tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

Viranşehir’e gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası, çeşitli kadın derneklerine uğrayan Uslu, Viranşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği'nde yaptığı açıklamada, derneğin açtığı okuma salonlarının büyük bir eğitim hizmeti gördüğünü belirterek, hükümet olarak bu tür çalışmaların yanında olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığı bünyesinde proje bazında sivil toplum kuruluşlarına büyük destek verildiğini anlatan Uslu, “Artık 15 yaşındaki bir kardeşimiz bile derneklere üye olup topluma faydalı olma noktasında çalışabilen bir Türkiye’de yaşıyoruz. SODES projeleri sayesinde sivil toplum kuruluşlarımıza büyük kaynaklar aktarıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının en büyük ihtiyacı kaynak. Biz hükümet olarak bu kaynağı sağlıyoruz. Biz devletin ceberrüt devlet değil garson devlet anlayışına inanıyoruz. Halkına güvenin en büyük göstergesi sivil toplum kuruluşlarına inanmasıdır. Türkiye’de de sayısı ve etkinliği artan sivil toplum örgütlenme anlayışı ortaya çıktı." şeklinde konuştu.

Vekil Zeynep Karahan Uslu'nun ziyaretine AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan ve kalabalık bir grup katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: