Milletvekili Üstün Özel İdare’yi Ziyaret Etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, TBMM’nin tatile girmesinin ardından memleketine gelerek bir dizi temaslarda...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, TBMM’nin tatile girmesinin ardından memleketine gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Meclisin açık olduğu dönemde de tatillerini hemşehrileriyle geçiren Üstün, Gümüşhane’de köylerde yapılan yatırımlarla ilgili bilgi almak için İl Özel İdaresini ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Pala ve partililerle İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ı ziyaret eden Üstün, köylerde yapılan çalışma ve yatırımlar hakkında istişarede bulundu.

Reklam
Reklam

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda KÖYDES ve İl Özel İdaresi bütçesinden yapılacak yatırımlar masaya yatırılırken, bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da değerlendirmede bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: