Milletvekili Uzun: Mersin Kitle Turizminde Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Olacak

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus ve Mersin'in kitle turizminde Türkiye'nin parlayan yıldızı...

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus ve Mersin'in kitle turizminde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını söyledi.
AK Parti İktidarı olarak Mersin-Tarsus Bölgesine yapılan ve yapılacak olan turizm yatırımlarıyla, kısa süre içinde başta Tarsus olmak üzere tüm Mersin'in, turizmde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını belirten AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ''AK Parti olarak çok büyük kalkınma projelerini hayata geçiriyoruz. "Biz hizmet üretiriz'' dedi.
Uzun, ''Tarsus, Mersin bir medeniyetler ittifakı ve bu ülkenin çimentosunun oluştuğu yerdir. Tarsus, Dinlerin kesiştiği, geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan bir kültür kentidir. Tarsusumuzu, Mersinimizi, dünyanın dört bir yanından gelecek turistlerin en iyi şekilde konaklamalarına olanak hazırlayacak tesisleri hizmete sunuyoruz. Tarsus, tarihi ve kültürel değerleri, denizi, eko turizmi, inanç turizmi, kültür turizmi, yayla turizmi ve kış turizmiyle önümüzdeki birkaç yıl içinde Türkiye'nin çekim merkezi olacak. Türkiye'de kitle turizmi denildiği zaman akıllara Tarsus ve Mersin gelecek.'' dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Tevfik Uzun, Allah'ın Tarsus ve Mersin'e tüm güzellikleri verdiğini, Türkiye'nin dünya turizminde çok önemli hale geldiğini, Turizm sektörünün sadece ekonomiyi değil, sosyal hayatı, barışı, kardeşliği geliştiren bir sektör olduğunu, bir bölgeye turizmin gelmesinin, bereketin, sosyal dönüşümün gelmesi o bölgenin hayatının topyekün yukarıya çıkması anlamına geldiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: