Milletvekili Yalçınkaya'dan Aile Sağlığı Merkezi'ne Ziyaret

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Hasankadı beldesindeki Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Hasankadı beldesindeki Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Yalçınkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, yıkılarak yeniden inşa edilen Aile Sağlığı Merkezi binasının modern görüntüsüyle dikkati çektiğini söyledi.

Merkezin, vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Yalçınkaya, "Böylesine modern ve güzel bir binaya kavuşan Hasankadılıların, artık daha iyi şartlarda tedavi edileceğini ve sağlık hizmetlerinde en üst seviyede yararlanacaklarını umut ediyorum. Aile Sağlığı Merkezi'nin yeniden yapılıp hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Hasankadı Belediye Meclis üyesi Şeref Emiroğlu ve CHP Belde Kadın Kolları Başkanı Fatma Akdoğan da hazır bulundu.

Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: