Milletvekili Yetiş Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, TBMM’deki yoğun bütçe görüşmelerinden sonra seçim bölgesi Adıyaman’da çalışmalarına...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, TBMM’deki yoğun bütçe görüşmelerinden sonra seçim bölgesi Adıyaman’da çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Yetiş; Çobandede, Bağpınar, Kuyucak, Karahöyük, Bozhöyük köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Yetiş, ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, seçimden seçime halkın hatırlandığı siyasi zihniyetin yerine insanı önceleyen, insana hakkettiği değeri veren bir iktidarın geldiğini belirtti. Yetiş, şunları kaydetti: "Sizleri sadece seçim dönemlerinde hatırlayan ve seçildikten sonra halkla neredeyse ilişkilerini kesen siyasilerin yerine hizmet odaklı çalışan ve sürekli yanınızda olan bir iktidar var. Bizler, Başbakanımızın liderliğinde köylümüzün refahı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sorunların farkındayız, sahip olduğumuz makamlar gelip geçici. Derdimiz; şu gök kubbede hoş bir sada bırakmak. Geriye dönüp baktığımızda dualara mazhar olacak eserler bırakmaktır."

Reklam
Reklam

Koçali Barajı yapım sürecine de değinen Yetiş, şöyle konuştu: "Koçali Barajı tamamlandığında inşallah şu andakinden daha verimli ve yılda birkaç tür ürünün kaldırıldığı bereketli yıllara kavuşmuş olacağız. Bu proje de AK Parti iktidarının saymakla bitirilemeyecek kadar çok olan eserlerinden biri olacak."

Hükümetin köylü vatandaşlara sahip çıktığını belirten Yetiş, "Ümmi tefekkürüyle köylümüz hakikaten milletin efendisi. Köylümüze en iyi hizmeti getirerek onların efendi olduklarını kendilerine hissettirmeye çalışıyoruz. Köylülerimizin daha kaliteli bir çevrede hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak amacıyla hemen hemen tüm köylerimizin alt yapı sorunlarını bitirip 2013 içinde de bu köylerimizin üst yapılarının tamamlanmasına yönelik çaba içerisinde olacağız. Bunun dışında kırsal kalkınma destekleri ile ürün çeşitliliğini artırmaya, tarımsal birçok alanda uygulanan kalkınma teşvikleri ile köylü vatandaşlarımızın önünü açmaya çalışıyoruz" dedi.

Köylü vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinleyen Yetiş, sorunların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz