Milletvekili Yetiş, Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, trafik kazasında yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.Geçtiğimiz...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, trafik kazasında yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde bir kazaya müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu ikinci bir kaza meydana gelmiş ve 1 polis memuru şehit olurken, 5 kişi yaralanmıştı. Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, yaralı polis memuru Mustafa Kara’yı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 binasında ziyaret etti. Ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Murtaza Yetiş, doktorlardan yaralı memur hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Yaralı polis memurunun ailesi ve meslektaşları Murtaza Yetiş’e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Milletvekili Murtaza Yetiş daha sonra pazar esnafını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi. Pazar ziyaretine AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çeşitli STK başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Pazar esnafının ilgi gösterdiği Yetiş, pazar esnafının sıkıntıları not alarak, imkanlar dahilinde sıkıntıların giderilmesi için çaba göstereceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: