Milletvekili Yılmaz Tunç, Sinop 4. Olağan İl Kongresinde Divan Başkanlığı Yaptı

TBMM Adalet Komisyon Sözcüsü ve AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Sinop 4. Olağan...

TBMM Adalet Komisyon Sözcüsü ve AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Sinop 4. Olağan İl Kongresi'nde Divan Başkanlığı yaptı.

Sinop Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kongreye, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Teşkilat Başkan Yardımcısı Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Sinop İl Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve AK Parti Sinop teşkilat üyeleri katıldı. Kongrede divan başkanlığına seçilen AK Parti Bartın Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, kongrelerin siyasi partiler için önemli günler olduğunu ve Sinop teşkilatının bu kongreden güçlenerek çıkacağına inandığını belirtti. Milletvekili Tunç, "AK Parti'nin 11 yıl önce milletimizin adalete olan ihtiyacından, ülkemizin kalkınmaya olan ihtiyacından doğdu ve AK Parti'yi millet kurdu. 9,5 yıldan bu yana ülkemiz her alanda ileriye gitti. Adalet tesis edildi. Kalkınma sağlandı. Demokrasi olmadan kalkınma olmaz. İnanan bir parti olarak ülkemizin demokrasi standartlarını yükselttik. Başbakanımızın liderliğinde tüm AK kadrolar ve teşkilatlarımızla birlikte her geçen gün artan heyecanımızla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz