Milletvekili Yüksel, Kooperatif Ve Meslek Odalarını Ziyaret Etti

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'da faaliyet gösteren çeşitli kooperatif ve meslek odalarını ziyaret etti.

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'da faaliyet gösteren çeşitli kooperatif ve meslek odalarını ziyaret etti.

Yüksel, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ile Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ziyarette bulundu.

Gazetecilere açıklamada bulunan Yüksel, kurumların sorunları dinleyerek, Ankara'ya döndükten sonra çözümü noktasında çalışma yapacaklarını söyledi.

Odalar ve sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez kurumları olduğunu ifade eden Yüksel, "Meslek kuruluşlarımızın görüş ve düşüncelerine önem veriyoruz. Sorunların çözülmesi için tüm gayretlerimizi gösteriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yüksel'in ziyaretlerine Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Muhabir: Recep Bilek / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: