Milletvekili Yurttaş, Basın Bayramı'nı Kutladı

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, basının işlevini en iyi şekilde yerine getirilebilmesi için...

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, basının işlevini en iyi şekilde yerine getirilebilmesi için basın özgürlüğünün hayati önem taşıdığını belirtti.

Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Türk basınından sansürün kaldırılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olarak bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araç olduğunu vurgulayan Yurttaş, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının işlevini en iyi şekilde yerine getirilebilmesi için basın özgürlüğünün hayati önem taşıdığının altını çizdi.

Reklam
Reklam

Yerel basının öneminin gün geçtikçe arttığını kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, “Yeri geldiğinde yapılan güzel hizmetlerden halkımıza haberdar eden basınımız yeri geldiğinde gördüğü eksiklikleri, yanlış uygulamaları dile getirerek hizmetlerin yapılmasına yardımcı olmaktadır” dedi.

Manisa ilinde görev yapmakta olan tüm basın çalışanlarının aynı sorumluluk ve görev anlayışıyla örnek teşkil ettiğini belirten Yurttaş, “İlimizin de her alanda başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyorum. Her türlü çalışmada basın mensuplarının yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Çünkü basınımız bizim elimiz, gözümüz, dilimiz, sesimiz ve soluğumuzdur. İlimizin giderek gelişen kent kimliğinde basınımızın önemli bir yeri vardır. Bu duygu ve düşüncelerle basından sansürün kaldırılışının 104. yıldönümünü ve 24 Temmuz Gazeteciler / Basın Bayramı'nı candan kutlar, sağlık ve mutluluk dileğiyle, bütün basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: