Milletvekili Yurttaş’dan Tbmm’de Üzümlü Ekmek Ve Mesir Tanıtımı

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, kenti ve Manisa’nın sembollerini tanıtmak için tüm gayretiyle...

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, kenti ve Manisa’nın sembollerini tanıtmak için tüm gayretiyle çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın bu sefer ki tanıtım merkezi, TBMM oldu. Plan bütçe görüşmelerinden önce danışmanı Mehmet Başer’le servis arabasına yüklediği üzümlü ekmekle, parti ayrımı gözetmeksizin tanıtım gerçekleştiren Yurttaş’ın ellerinden; Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Ulaştırma Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Bakanı Nimet Baş Çubukçu, Manisa İl Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve diğer milletvekilleri, üzümlü ekmeği ve mesiri tatma imkanına sahip oldular.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, üzüm ve mesirden enerji aldığını kaydederek, “Yoğun geçen plan-bütçe görüşmelerinden önce enerji deposu olan Manisa sultaniye kuru üzümünden elde edilen üzümlü ekmeği ve Manisa’nın 473 yıllık uluslar arası sembolü mesir’i dağıtarak Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize enerji verdik. THY yolcularına bilindiği üzere Manisa sultaniye kuru üzümünü dağıtarak tanıtma imkanı bulmuştuk. Ankara, Manisa merkez ve ilçelerinde üzümlü ekmeğimizin tanıtımı devam ediyor. Bunu tüm Türkiye geneline yaymayı hedefliyoruz. Bunların yanı sıra Uluslararası Mesir Festivali'nin Unesco'nun koruması altına alınmasıyla hem festivale katılımlar hem de Manisa’nın tanıtımı daha da artacak. Festivalin "İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi"ne kaydedilmesi tüm Manisa genelinde ve Manisalılarda büyük sevinç yarattı. Fatih Sultan Mehmet üstün zekasını Manisa Tarzan’ı Ahmet Bedevi ise gücünü Manisa üzümünden almaktadır. Mesir macunu da bilindiği üzere 41 çeşit baharatın karışımından elde edilen bir enerji ve sağlık deposu. Mesir ve üzümü sürekli tüketen vatandaşlarımız Allah’ın izniyle kolay kolay hasta olmazlar. Çay tiryakilerine ise önerim çayın yanında şeker değil mesir veya üzüm tüketmeleri yönünde” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz