Milletvekili Zorlu Ereğli’de Okulları Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli ilçesinde okulları ziyaret etti.Milletvekili Zorlu, beraberinde Ereğli Kaymakamı...

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli ilçesinde okulları ziyaret etti.

Milletvekili Zorlu, beraberinde Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek ile birlikte ilk olarak İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürü Recep Bildik’ten okul ile ilgili bilgi aldı. Ziyarette konuşan Cem Zorlu, “Ben Ereğli İmam Hatip Lisesi’nde yaklaşık olarak 6-7 yıl eğitim öğretim gördüm. İmam Hatip Okulları 4+4+4 eğitim sistemiyle eski hüviyetlerine kavuştu. İmam Hatip okulları Türkiye’nin sosyal siyasi eğitimine katkıda bulunan okullardır. Ayrıca devlet ve milletin barışması ve kaynaşması için önemli okullarımızdandır” dedi.

Reklam
Reklam

TOKİ bölgesine 40 derslikli İmam Hatip Lisesi yapılacağının müjdesini veren Zorlu, “İmam Hatip Lisesi TOKİ bölgesine yapılacak. 2013 yatırım programında yer aldı. 32 derslikli bir okul da Ticaret Meslek Lisesi’nin okul bahçesine yapılacak. Ereğli için önemli gelişmeler oluyor. Okullarımız Ereğli’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Milletvekili Cem Zorlu, Kaymakam Hasan Bağcı ve Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, daha sonra Anadolu Cumhuriyet Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürü Ahmet Dönmez’den okul hakkında bilgi aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz