Milletvekilinden 'evet' uçurtması

AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, üzerinde Cumhurbaşkanı, Başbakan ile kabine üyelerinin resimlerinin bulunduğu ve ‘Evet’ yazılı uçurtma uçurdu.

AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, seçim çalışmalarını sürdürdüğü seçim bölgesinde üzerinde Cumhurbaşkanı, Başbakan ile kabine üyelerinin resimlerinin bulunduğu ve ‘Evet’ yazılı uçurtma uçurdu.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/akpli-vekil-ucurdu--milletvekilinden-evet-ucurtmasi/6398/165654/sayfa/1/)
Mardin'de yaptığı uçurtmalarla uluslararası festivallere katılan ve belgesellere konu olan 18 yaşındaki Zahid Mungan ile Ak Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, 12 Eylül referandumu öncesi üzerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bakan fotoğraflarının yer aldığı ‘Hükümet uçuyor’, ‘evet’ yazılı uçurtmayı Mardin semalarında birlikte uçurdu.
Milletvekili Cüneyt Yüksel, Türkiye’nin önünü açacak olan Anayasa değişikliğinin referandumda kabul edilmesiyle birlikte darbelerin tarihe karışacağını söyledi. Yüksel, “Anayasa Mahkemesi’ne kadın, çocuk, yaşlı ve engellilere pozitif ayrımcılık getireceği için, HSYK daha demokratik bir yapıya bürüneceği için ‘evet’ diyoruz” dedi.
DHA
Anahtar Kelimeler: