Milletvekilleri Aşure Günü Programına Katıldı

AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Aşure Günü programına katıldı.Bilgiyurt Koleji’nde Aşure...

AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Aşure Günü programına katıldı.

Bilgiyurt Koleji’nde Aşure Günü programına katılan AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, ilgiyle karşılandı.

Minik öğrencilerin sema gösterisi yaptığı Aşure Günü programında konuşan milletvekili Öznur Çalık, Mevlana’nın “Yaradılanı yaradandan ötürü severiz”, "İri olalım, diri olalım” sözlerini hatırlatarak Müslümanların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Mustafa Şahin de, “Muharrem ayı nedeniyle tutulan oruçları Cenab-ı Allah kabul etsin. Birlik ve beraberliğimize vesile olsun” diyerek, muharrem ayı ve aşurenin önemini anlattı.

Reklam
Reklam

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu da, muharrem ayı ve aşurenin önemini dile getirdi. Konuşmalardan sonra davetlilere aşure ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: