Milletvekilleri Darende'yi Gezdi

TBMM'nin tatile girmesinin ardından çok sayıda milletvekili, Darende ilçesini gezdi.

TBMM'nin tatile girmesinin ardından çok sayıda milletvekili, Darende ilçesini gezdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın organizasyonuyla ilçede ziyaretlerde bulunan milletvekilleri, tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Somuncu Baba Külliyesi, Tohma Kanyonu, Darende Tanıtım Merkezi, Kudret Havuzu, Balıklı Kuyular ve Çilehane mesire alanlarını gezen milletvekilleri, Darende Çelediye Çaşkanı İsa Özkan'ı makamında ziyaret etti, Hulusi Efendi Vakfı'nda Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş ile görüştü.

Reklam
Reklam

Çalık, TBMM'de yoğun bir tempoyla önemli konularda kanunlar hazırlandığını belirterek, "Stresli geçen bir dönemin ardından yorgunluk atmak ve Malatya'yı tanıtmak için arkadaşlarına kenti gezdirdiğini" belirtti.

Çalık, şunları kaydetti:

"Malatya denilince akla gelen ilk yerlerden birisi olan Darende ilçemizi gezerek güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduk. Milletvekili arkadaşlarımız gördükleri güzellikler karşısında hayran kaldıklarını dile getirdi. Burada özellikle Hulusi Efendi Vakfı'nın müthiş çalışmalarıyla bir ilçenin çehresinin nasıl değiştirilebildiğini yeniden görmüş ve arkadaşlarımıza göstermiş olduk."

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da Darende'nin sahip olduğu güzelliklerin illeri kıskandıracak derecede olduğunu ifade etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Nedret Akova ise Hulusi Efendi Vakfı'nın çalışmalarıyla Darende'yi cazibe merkezi haline getirdiğini kaydetti.

Muhabir: Aslan Tektaş / Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: