Milletvekilleri, KESOB'u Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer'in yanı sıra TBMM Bilim ve Sanayi Komisyonu Üyesi milletvekilleri, Kayseri Esnaf

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer'in yanı sıra TBMM Bilim ve Sanayi Komisyonu Üyesi milletvekilleri, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (KESOB) ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, KESOB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Alan, Kayseri'de bir birliktelik olduğunu belirterek, "Biz Ahilik Haftası kutlarız. Bunun için de bakanlığı arayıp para istemiyiz. Kimileri bakanlığı arayıp para isterler. Niye- ihtiyaçtan dolayı. Bizde ihtiyaç olmaz. Ortaklaşa, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Kooperatifi hep beraber paylaşıp örüyoruz" dedi.

Doğalgaz olmadan önce kömür kullanıldığını da anımsatan Alan, şunları kaydetti:

"Burada kömür şirketimiz var. Ticaret Odası, Ticaret Borsası, valilik, belediye ortağız. Doğalgaz olmadan önce büyük bir ihtiyaçtı kömür bilindiği üzere. Orada da birlikteliğimiz var. Yerel yönetimden oldukça memnunuz. 7 tane küçük sanayi sitemiz var ve yeni bir sanayi sitemizin de temelini attık. 300 tane mobilya satış mağazası ve 700 tane imalathaneyi içinde barındıran Mobilyakent'in temellerini attık. Biliyorsunuz bizde mobilya ağırlıklı. Büyük firmalar var ama onlar lokomotif fabrikalar. Bizler de küçük ve orta ölçekli olarak iş yapıyoruz."

Konuşmaların ardından kendilerine ikram edilen meyvelerden yiyen milletvekilleri, sohbetlerine soru-cevap şeklinde devam ettiler.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz