Milletvekilleri, Taziye Ve Hasta Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, birkaç gün önce Adıyaman-Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsünde tarım işçilerini taşıyan minibüsün...

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, birkaç gün önce Adıyaman-Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsünde tarım işçilerini taşıyan minibüsün takla atması sonucu hayatını kaybeden 10 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Çakal köprüsünde minibüsün takla atması sonucu hayatını kaybedenlerin taziyelerine, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden, Murtaza Yetiş, Salih Fırat, Mehmet Erdoğan ile AK Parti İl Başkanı Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen, Sağlık İl Müdürü Emin Taş, partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Kazada hayatını kaybedenlerin taziyelerine katılan heyet, hayatını kaybeden kişilerin yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak üzüntülerini dile getirdi. Hayatını kaybeden vatandaşların taziyelerine tek tek katılan heyet daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan kazada yaralananları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan taziye ve hasta ziyaretleri sonrası bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, “Elim bir trafik kazası oldu. Acımız büyük, yaramız çok derin. Adıyaman’da 10 tane kardeşimiz, bu kaza neticesinde hayatını kaybetti. Öncelikle kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun. Kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Aynı şekilde kaza münasebetiyle hastanede yatmakta olan gerek yoğun bakım ünitesinde gerekse servislerde yatmakta olan, hemşehrilerimize de acil şifalar diliyorum. Yaralılarımızın sağlıklarına kavuşmalarını yüce Alla'htan diliyorum. Tabi kazadır, acı bir durum. Beklenmedik bir hadise. Bu kazanın sebepleri tüm açıdan derinlemesine soruşturuluyor. Sebepler konusunda yapılacaklar konusunda bundan sonraki süreçte böyle kazaların yaşanmaması için, alınması gereken tedbirler konusunda ne gerekiyorsa yapılıyor. Bütün hemşehrilerimizin başı sağ olsun, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: