Milletvekilleri Yaşlıların Dertlerini Dinledi

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, yaklaşık 147 yaşlının kaldığı ...

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, yaklaşık 147 yaşlının kaldığı Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, yaklaşık 147 yaşlının kaldığı Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Milletvekilleri, ramazan ayı boyunca il başkanlığı tarafından hazırlanan programlar dahilinde ziyaretlerini sürdürürken, bu programlar kapsamında Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki huzurevindeki yaşlıları da ziyaret etti.

Yaşlıları ziyaret için Ramazan ayının anlamlı olduğunu dile getiren Tamer, "Bu sıcak aile yuvasında hayatlarınızı devam ettiriyorsunuz. Bizlerde sizleri mübarek ramazan ayında ziyaret etme imkanı bulduk. Hepinizle tek tek görüşerek sıkıntılarınızı dinledik. Görüşmeler sonucunda gördük ki, burada problemsiz, rahat bir şekilde yaşamınızı sürdürüyorsunuz, bu da bizleri son derece memnun etti." dedi

Reklam
Reklam

Öksüzkaya da, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, yaşlıların Ramazanlarını kutlama imkanı bulduklarını belirterek şunları söyledi:

"Bugün sizleri ziyaret ederek, hayır dualarını almak istedik. Ramazan gününde buraları ziyaret ederek, yaşlıların hayırlı dualarını almak bir fırsattır. Burada kalan yaşlılar vazifelerini yerine getirerek kimileri emekli oldu, kimileri de evlatlar yetiştirerek vatanın, milletin kalkınmasına vesile oldu. Buraya ikinci bahar diyoruz. Emeklilikten sonra hayatın tadını almak adına, burada ikinci baharınızı yaşıyorsunuz. Türkiye'de 21 tesis arasında yerini alan bu tesislerde sizlerin dertleri ve sıkıntıları ile yakından ilgileniyorlar Allah'ta onlardan razı olsun. Ramazan ayı boyunca bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etme fırsatı bulduk" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: