Milletvekillerinden Antalya Bölge Birliği'ne Tam Destek

AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Menderes Türel, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Antalya Bölge Birliği'nin

AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Menderes Türel, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Antalya Bölge Birliği'nin kurulmasına destek vereceklerini açıkladı.

AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Menderes Türel, Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak'ı ziyaret etti.

Kolpak, ziyarette yaptığı konuşmada, Antalya'daki 13 kooperatifin Isparta, Afyonkarahisar ve Burdur'un da bağlı olduğu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Göller Bölgesi Birliği'nden ayrıldığını ve Antalya'da bölge birliği kurulması için çalışmalara başladıklarını anlattı. Bölge birliğinin kurulması için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na müracaat ettiklerini dile getiren Kolpak, milletvekillerinden destek istedi.

Reklam
Reklam

Antalya'nın ekonomik açıdan Burdur ve Isparta'dan daha güçlü olduğunu söyleyen Kolpak, "Konyaaltı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi olarak gerekli görülen üç kalite belgesini aldık. Antalya'daki 24 kooperatifin hepsi aktif. Bu açıdan baktığımızda bölge birliğinin kurulması şart" dedi.

Enç, gereken desteği vermeye hazır olduğunu bildirdi. Menderes Türel de konuyu yakından takip ettiklerini, gereken desteği vereceklerini söyledi. Kullandırılan kredi ve esnaf potansiyeline bakıldığında iller arasında çok büyük bir fark olduğuna işaret eden Türel, "Bu durumda azınlık çoğunluğu yönetiyor. Asıl olan güç neredeyse karar orada olmalı. Bu konuda ne görev düşüyorsa yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

Muhabir: Hatice Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz