Milletvekillerinin Gaziantep Temasları

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Halil Mazıcıoğlu, Söylemez ve Belediye Pasajı ile Zincirli Bedesten ve Turistik Çarşı'yı ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Halil Mazıcıoğlu, Söylemez ve Belediye Pasajı ile Zincirli Bedesten ve Turistik Çarşı'yı ziyaret etti.

Bakbak ve Mazıcıoğlu, gazeteci-yazar Orhan Yalkın'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, pasaj yönetimleri ve esnafla görüştü.

Mazıcıoğlu, açıklamasında, esnafın Türkiye'nin savunmasında, ekonomik kalkınmasında, eğitimden sağlığa kadar hemen her alanda belirleyici, yol gösterici olduğu aktardı.

Özel sektörün büyümesinin üretim, yatırım ve yeni istihdam demek olduğunu belirten Mazıcıoğlu, "Ekonomik canlanmanın ve refahın geniş alana yayılması demektir. Bu konuda tüm vekil arkadaşlarımız gerçekten ciddi bir özveri gösteriyor. Bu şehir her şeye değer" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf da Mazıcıoğlu, Bakbak ve Yalkın'a teşekkür etti.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: