Milli Atlet Karabaş'ın Evinde Yas Var

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, dün özel bir kolejin 8,5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda çalıştığı sırada meydana...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, dün özel bir kolejin 8,5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda çalıştığı sırada meydana gelen göçükte hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın evinde yas var. 29 yaşındaki Karabaş'ın Bitez beldesinde oturan ailesi, kazadan sonra sinir krizleri geçirdi. Yakınları, "Biz göçük alanına dün gittik. Olay yerinde hiçbir tedbir yoktu. Çok az toprak vardı ama göçükten sonra tamamıyla toprak altında kaldığı için hayatını kaybetti. Olayda okulun da ihmali olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Murat Karabaş'ın cesedi, göçük altından çıkarıldıktan sonra otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaklaşık 3 saat süren otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Bitez'deki Adliye Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra belde mezarlığında toprağa verilecek.

KOŞUDA TANIŞTILAR

Milli atlet Murat Karabaş, 26 yaşındaki nişanlısı Nurcan Alagöz ile bir koşuda tanıştı ve bir ay önce de evliliğe ilk adımı attılar. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu mezunu olan Karabaş'ın Beden Eğitimi öğretmenliği için KPSS'ye girdiği, evlilik için inşaatlarda çalışarak para biriktirdiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: