Milli Atlet Sait Özdemir, Vali Taşkesen'i Ziyaret Etti

Milli atlet Sait Özdemir, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'i ziyaret etti.

Milli atlet Sait Özdemir, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'i ziyaret etti.

Özdemir, ziyarette, 23 Şubat'ta yapılacak 18. Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'na katılacağını ve 1500 metrede Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

Özdemir'in antrenörü Abdullah Yılmaz ise Özdemir'in Büyükler Salon Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metre ve 3000 metre şampiyonu olduğunu anımsatarak, "Sait, Büyükler Salon Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metreyi 3 dakika 49 saniyede koşarak, sezonun en iyi derecesini elinde bulunduruyor. Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'nda güçlü rakipler arasında 3 dakika 45 saniye koşmayı hedefledik, çünkü 1-3 Mart tarihleri arasında İsveç'in Göteborg kentinde düzenlenecek Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'na katılım barajı 3 dakika 46 saniye" dedi.

Reklam
Reklam

Başarılı atletle bir süre sohbet eden Taşkesen, Özdemir'i altın hediye etti.

Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Doğan Şahin ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Ebru Alkes de hazır bulundu.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: