Milli Basketbolcu Ceyda Kozluca Dünya Evine Girdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi forması giyen Milli basketbolcu Ceyda Kozluca ile Adana...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi forması giyen Milli basketbolcu Ceyda Kozluca ile Adana Basketbol eski İl Temsilsi Sezer Sinan’ın oğlu basketbol antrenörü Serdar Sinan Adana’da dünya evine girdi.

Çukurova Nikah Salonundaki törene Ceyhan Belediyespor ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Menajer Fatih Yücel, Genel Muhasip İlbars Alpman, Antrenör Atilla Keskin, çok sayıda sporcu ve hakem katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Başkan Hüseyin Sözlü, evlilik cüzdanını Ceyda Kozluca’ya teslim ederek genç çiftte ömür boyu mutluluklar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz