'Milli Değerleri Koru Ve Yaşat' Mitingiyle Millete Şikayette Bulunacağız'

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, parti olarak 'Millî değerleri koru ve...

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, parti olarak 'Millî değerleri koru ve yaşat' mitingleriyle millete şikâyette bulunacaklarını söyleyerek, “Hükümetin yaptıklarını anlatacağız. Bu süreci geri nasıl döndürülebilir onun mücadelesini yapacağız.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, ilçe başkanları ve parti üyeleriyle biraraya geldi. İzmir’de 20 Nisan tarihinde Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak ‘Bayrak’ mitingine katılımı artırmak için çalışma yürüttüklerini söyledi. Muğla halkını mitinge davet eden Tanrıkulu, “Bölgemizdeki illeri dolaşıyoruz. Teşkilatlarımızla koordinasyonu sağlıyoruz. Vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz onların dertleriyle hemhal oluyoruz. Mitingin canlı olması için elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Türkiye’de ilk defa temalı miting yaptıklarını anlatan Tanrıkulu, “Milli değerleri koru ve yaşat' mitinglerinin ikincisi yapılıyor. 1’ncisi Bursa’da kuruluş mitingimizdi. Gayet görkemli ve büyük coşkuyla ciddi vatandaşların katılımıyla yapıldı. Bugünlerde çözüm adı altında aslında çözülmeye yönelik ülkemizin millî birlik ve beraberliğinin bütünlüğünü sağlamak için bu süreci bir nevi hem orada ciddi uyarıda bulunmak hem de vatandaşlarımıza bundan sonra neler olabileceğini, ne gibi alternatif düşüncelerin, fikirlerin olabileceğini vatandaşlarımızla anlatılacak. Bu mitinglerde Sayın Genel Başkanımız, ülkeyle ilgili kaygılarını ve endişelerini vatandaşlarla paylaşacak.” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, İzmir’deki mitingde sadece Türk bayrağının bulunacağının altını çizerek, “Bugünlerde resmî kurumlarda hem de bazı kamu binalarında T.C. ibaresi kaldırılıyor. Bu tepkilerden sonra Sağlık Bakanlığı geri adım attı. Olay bir bürokratın başına patladı. Ancak siyasi irade ve bürokratlara gerekli yetkiyi ve izni veren kişiler maalesef sütre gerisine çekildiler. Yine insanlar ve kamu çalışanları heder ve heba edildi ama siyasetçiler korkudan kısmış bir vaziyette geride beklediler. Bundan sonraki süreçte de milletimize her gittiğimiz yerde yapılacak olan bu millî değerleri koru ve yaşat mitinglerinde milletimize şikâyette bulunacağız. Hükümetin yaptıklarını anlatacağız. Bu süreci geri nasıl döndürülebilir onun mücadelesini yapacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz