Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir'de

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesinin, Yağmur Dostluk Derneğinin desteğiyle kurduğu "Emek Okuma Salonu"nu hizmete açtı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesinin, Yağmur Dostluk Derneğinin desteğiyle kurduğu "Emek Okuma Salonu"nu hizmete açtı.

Avcı, Emek Mahallesi'ndeki salonun açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu tür gönüllü katkıların, eğitime değer kazandırdığını söyledi.

Salonun sadece çocuklara yönelik olmadığını belirten Avcı, anne ve babaların da buradan yararlanabileceğini anlattı.

Annelerden, her fırsatta çocuklarını alıp salona gelmesini isteyen Avcı, "Emek Okuma Salonu'nun zamanla mahallenin kültür merkezi haline gelmesini diliyorum. Az laf çok iş, az laf çok kitap" dedi.

Reklam
Reklam

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise salonda, çocuklar ve gençlerin hem bedensel hem de ruhsal gelişimlerine katkıda bulunulacağını dile getirerek, onlara her anlamda destek verileceğini ifade etti.

Daha sonra, Avcı ve Sakallı'nın yanı sıra Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan tarafından birlikte kurdele kesilerek, salon hizmete açıldı.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: