Milli Eğitim Bakanı Avcı, Manisa'da

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa'daki temasları çerçevesinde, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından 1 Nisan'da resmi açılışı yapılan Nihal Akçura

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa'daki temasları çerçevesinde, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından 1 Nisan'da resmi açılışı yapılan Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Emin Zararsız'ın da bulunduğu heyetle, hayırsever işadamı İsmail Akçura'nın eşi adına yaptırdığı okulu gezdi, sınıflarda öğretmenlerden bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Bir öğrencinin "tablet ve akıllı tahta" talebi üzerine Avcı, yıl sonuna kadar tüm meslek liselerinde öğrencilerin tabletlere ve etkileşimli tahtalara sahip olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Okulun 10. sınıfında okuyan Erol Değmez isimli öğrenci, Bakan Avcı'ya "251 Bin Dev Öğrenci" projesi kapsamında hazırlanan "Öğrencinin Turizm El Kitabı"nı hediye etti.

Avcı, okul ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti ve Akçura ailesinin hayırseverliğinin, herkese örnek olmasını diledi.

Bakan Avcı, daha sonra yakın arkadaşı ve dünürü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'ın, dün hayatını kaybeden annesi Mahmudiye Akan'ın cenaze törenine katıldı.

Muhabir: Turgay Duyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz