Milli Eğitim Müdürlüğü’nden “osmanlı’dan Günümüze Eğitim Ve Öğretim Sergisi”ne Soruşturma Açıldı

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 26 Kasım’da Kastamonu Belediyesi’nde açılan “Osmanlı’dan...

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 26 Kasım’da Kastamonu Belediyesi’nde açılan “Osmanlı’dan Günümüze Eğitim ve Öğretim Sergisi”ne soruşturma açıldı.

Vali Erdoğan Bektaş ile diğer protokol üyelerinin açılışını yaptığı “Belge ve Fotoğraflarla Osmanlı’dan Günümüze Eğitim ve Öğretim” konulu sergiyi açılan soruşturma büyük şaşkınlık oluşturdu.

Kastamonu Belediyesinin destekleriyle Araştırmacı Öğretmen Mustafa Gezici ve Tuncay Sakallıoğlu tarafından belediye hizmet binasında Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan soruşturmanın gerekçeli soruşturma tebliğ yazısının daha henüz öğretmenlerin ellerine ulaşmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, 26 Kasım tarihinde Belediye Kültür Faaliyetleri kapsamında izin alınmadan açılan sergi olduğu gerekçesine dayandırılarak soruşturmanın açıldığı belirtildi.

Ayrıca sergiyi büyük beğeni ile gezen Vali Erdoğan Bektaş’a soruşturma açılan öğretmenler tarafından Osmanlı döneminde başarılı öğrencilere verilen aferin ve imtiyazlı belgelerden oluşan bir tablonun da hediye edildiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: