Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'dan Ünver'e Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, eğitim alanında yaptığı çalışmalardan...

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kısa bir zaman önce atandığı Nevşehir'de oldukça sıcak karşılandığını belirten Büyükfırat,eğitim alanında büyük sorunları olmayan Nevşehir'in bu alanda ülke genelinde artırıcı çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade etti. Büyükfırat ,Nevşehir Belediyesi'nin eğitim alanında öncü hizmetlerde bulunduğunu belirterek,bugüne kadar eğitimde kalitenin artırılması ve eğitim kurumlarının fiziki gelişiminin sağlanmasında yaptığı çalışmalarından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver' de, Nevşehir'in her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çağın gerektirdiği hizmetlerden yararlanabilmesi yönünde, kendilerine düşen her görevi yerine getirme kararlılığı içerisinde hareket ettiklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: