Milli Eğitim Müdürü Ertav, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Trabzon'un Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, okul ziyaretleriyle sorunları belirleyip çözüme yönelik iyi...

Trabzon'un Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, okul ziyaretleriyle sorunları belirleyip çözüme yönelik iyi örnekleri paylaşıyor.
Okul ziyaretleri kapsamında her hafta bir okulu ziyaret eden Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nda ilk ve ortaöğretim okulları müdürleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ertav, okul müdürlerinden, ilçedeki eğitim öğretim faaliyetleri ve eğitimin kalitesinin her yıl başarıyla artarak devam etmesi için ellerinden gelen özveriyi ortaya koymalarını istedi.
Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav ve şube müdürleriyle birlikte diğer okul müdürlerini okulda ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz