Milli Eğitim Müdürü Kahraman, Bayan Öğretmenlere Karanfil Dağıttı

Mardin'in Derik ilçesi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla bayan...

Mardin'in Derik ilçesi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla bayan öğretmenlere karanfil dağıttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ve şube müdürleri, ilçe merkez ve köy okullarını ziyaret etti. Bayan öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, karanfil verdi. Kadının olduğu yerde, güzellikler ve başarının hakim olduğunu belirten Kahraman, "Kadınlarımızın kutsallığına yakışır gün olarak bilinen 8 Mart'ın eşitlik özgürlük sağlık ve barışa, vesile olmasını diliyorum. Buradan dünyadaki tüm kadınların gününü de kutluyorum. Kadının olduğu yerde, güzellikler ve başarı hakimdir. Her başarılı erkeğin arkasında, mutlaka başarılı bir kadın vardır. İlçemizde özellikle başarılı hizmetlerde, bayanların önemli bir payı bulunmaktadır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz