Milli Eğitim Müdürü Kılıç’tan Tanışma Toplantısı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, tarafından ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla bir...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, tarafından ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, tarafından Öğretmenevi toplantı salonunda ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Formatörü Gürdal Özçakır tarafından müdürlüğünün son 3 yıllık çalışmalarını içeren sunum yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç, Nasıl bir okul? konulu sunumunun ardından toplantı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: