Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Çandır ilçesini ziyaret etti

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Çandır ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Çandır ilçesinde incelemelerde bulundu.

Çandır ilçesini ziyaret eden Kuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ertan Örgün'den ilçenin eğitim öğretimi ve okulları hakkında bilgi aldı.

İlçe merkez ve köy okullarının müdürleri ile toplantı düzenleyen Kuş, burada yaptığı konuşmada, 25 Ocak tarihinde Yozgat İl Milli eğitim Müdürlüğü görevine başladığını, fırsat buldukça da ilçeleri ziyaret ettiğini söyledi.

Kuş, "Çandır ilçemiz fiziki anlamda, eğitim kalitesi anlamında sıkıntısız ilçelerimizden bir tanesi. İlçe kaymakamımızın, belediye başkanımızın eğitime katkılarını biliyoruz. Bu sorunların üstesinden hep beraber geleceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Kuş, toplantının ardından Çandır Kaymakamı Musa Üçgül ve Belediye Başkanı Ahmet Eroğlu'nu ziyaret ettikten sonra İlçedeki okullarda incelemelere bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: