Milli Eğitim Müdüründen Okullara Motivasyon Gezileri

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, okullara moral ve motivasyon amaçlı gezilerini sürdürüyor. TOKİ Gap...

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, okullara moral ve motivasyon amaçlı gezilerini sürdürüyor. TOKİ Gap Anaokulunu ziyaret eden Pala, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Okul Müdürü Fatma Sağıroğlu ve öğretmenler tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

TOKİ Gap Anaokulu Müdürü Fatma Sağıroğlu okuldaki çalışmaları anlattıktan sonra okul olarak hazırladıkları Atık Ekmek Toplama Projesi ile ilgili bilgi verdi:

Okulun bulunduğu mahallenin sakinlerine seslenen Sağıroğlu, "Çöpe atılan her ekmek kaybedilen milli bir servettir. Lütfen bayat ekmekleri çöpe atmayalım. Getirin bizlere, sizler adına değerlendirelim. Ekmeklerin çöpe atılmaması için bir kampanya başlattık ve sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Sağıroğlu, Okul Müdürlüğü olarak Atık Ekmek Toplama Projesini tanıtmak ve anlatmak için el ilanları bastırdıklarını belirterek şunları söyledi: "Bastırdığımız el ilanlarını mahalle sakinlerine dağıttık. Biz, çöplere atılan ekmekleri okula getirenlere çekiliş fişi veriyoruz ve her ayın sonunda bunlar arasından çekiliş yaparak ilk iki aileye 5 kg organik süt ve yoğurt vereceğiz. Bize getirilen ekmekleri bizler de hayvanların beslenmesinde kullanacağız."

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise, okulu pırıl pırıl bulduğunu belirterek şunları söyledi: "Miniklerimizle sohbet ettim, öğretmenlerimizi tebrik ettim. Geleceğimizin mimarları çocuklardır. Okul öncesi eğitimin önemi ortadadır. Bu yaşta çocuklara verilen eğitim, sonraki eğitimin temelini oluşturacaktır. Onun için önemsiyorum bu tür okulları. Ayrıca, TOKİ Gap Anaokulumuz tarafından başlatılan atık ekmek toplama projesini çok olumlu buldum. İsrafın önüne geçmek, israftan kaçınmak gerektiğini anlatan bir çalışmadır. Ben bu projeyi başlatan okul müdürümüz ile öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz