Milli Eğitim Personeli Yemekte Buluştu

Taşköprü İlçe milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede çalışan memur, şoför, teknisyen ve yardımcı personele yemek...

Taşköprü İlçe milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede çalışan memur, şoför, teknisyen ve yardımcı personele yemek programı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce verilen yemeğe ilçe genelindeki okul, yurt ve milli eğitime bağlı kurumlarda çalışan memur, teknisyen, şoför ve yardımcı personel katıldı. Yemekte personelin öneri ve şikayetlerini dinleyen İlçe Milli eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, “Bizim personelimizin hepsi çok değerli verdiğimiz bu yemek programı vesilesi ile personelimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum bizim kurumumuzda müdür öğretmen ne kadar değerli ise kurumun diğer çalışanları da aynı değere sahiptir” diyerek katılanlara teşekkür etti Yemeğe katılan personel de gösterdiği bu incelikten dolayı İlçe milli eğitim müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: