Milli eğitim personeline AR-GE eğitimi

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) birimi koordinesinde Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın desteği ile personellere proje yönetimi ve proje hazırlama eğitimi verilmeye başlandı.Diyarbakır Büyükşehir Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğe, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi, 17 ilçe milli eğitim müdürlüğü personeli ve uzmanlar katıldı.Eğitim ile ilgili bilgi veren proje hazırlama uzmanı Tuncay Emre, katılımcılara 5 günlük proje yönetimi ve proje hazırlama eğitimi vereceklerini söyledi.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) birimi koordinesinde Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın desteği ile personellere proje yönetimi ve proje hazırlama eğitimi verilmeye başlandı.
Diyarbakır Büyükşehir Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğe, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi, 17 ilçe milli eğitim müdürlüğü personeli ve uzmanlar katıldı.
Eğitim ile ilgili bilgi veren proje hazırlama uzmanı Tuncay Emre, katılımcılara 5 günlük proje yönetimi ve proje hazırlama eğitimi vereceklerini söyledi. Emre, "Bu eğitim kapsamında eğitimdeki aksaklıkların giderilmesine yönelik çeşitli çalışmalar yapılacak. Sorunların çözümüne yönelik projeler üretilecek" dedi.
Eğitimin 5 gün boyunca devam edeceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz