Milli Eğitim'den Emeklilere Vefa Örneği

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, emekli olan iki personeli altınla ödüllendirdi.

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, emekli olan iki personeli altınla ödüllendirdi.

Demir, öğretmenevinde düzenlenen buluşmada yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 30 yıl hizmet veren ve şef olarak görev yapan Nurten Özkul ile Seçim Hayta'nın hizmetlerini asla unutamayacaklarını belirterek, emekliliklerinin sağlık ve mutluluk içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Emekli olan Özkul ve Hayta'ya altın hediye eden Demir, "Sizden hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Bundan sonraki hayatınızda size başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Nurten Özkul ise, 30 yıl hizmet ettiği kurumdan ayrılmanın çok zor olduğunu belirterek, "Ancak sağlıklıyken emekli olmanın çok daha uygun olacağına karar verdim. Sizleri çok seviyorum ve sizleri asla unutmayacağım" diye konuştu.

Seçim Hayta da, kendilerine gösterilen vefa örneğinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: