Milli Eğitime 10 bilgisayar hibe ettiler

Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı, Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne 10 bilgisayar hibe...

Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı, Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne 10 bilgisayar hibe etti.
UYAP kapsamında bilgisayarları yenilenen Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı, 10 bilgisayarın tekrar değerlendirilmesi için okullarda kullanılmak üzere hibe etti.
Bilgisayarlar Cumhuriyet Başsavcılığı adına İdari İşler Müdürü Yusuf Kaplan tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü adına şube müdürü Murat Seven’e teslim edildi.
Bilgisayarları köy okullarında değerlendireceklerini belirten Murat Seven, bu davranışın diğer kurumlara da örnek olması temennisinde bulundu.
Seven, onarımdan geçen Tapu Müdürlüğünden de 7 kapı aldıklarını bu kapıları ihtiyaca göre okullarda değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz