Milli Emlak Müdürlüğü'nden Ihale

Milli Emlak Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi, Talas ve İncesu ilçelerinde bulunan, mülkiyeti hazineye ait taşınır ve taşınmaz malların satışı ve kiralanması

Milli Emlak Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi, Talas ve İncesu ilçelerinde bulunan, mülkiyeti hazineye ait taşınır ve taşınmaz malların satışı ve kiralanması için ihale düzenleyecek.

Defterdarlık'tan yapılan açıklamaya göre, ihale 26-27 Şubat günleri Milli Emlak Müdürlüğü salonunda toplanacak olan komisyon huzurunda yapılacak.

Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Milli Emlak Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görülebilecek.

İsteklilerin, her taşınmaz mal ve taşınır mal için ayrı ayrı olmak üzere, belirtilen gün ve ihale saatine kadar, geçici teminat makbuzunu veya teminat mektubu ile ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı sureti veya tasdikli bir örneğiyle, ortak katılım halinde ortak ise girişim beyannamesiyle birlikte komisyona müracaat etmeleri gerekiyor.

Reklam
Reklam

Başkaları adına ihaleye iştirak edeceklerin noter tasdikli vekaletnameyi, tüzel kişilerin yıl içerisinde alınmış ticaret ve sanayi odası belgesini, yetki belgesini ve imza sirkülerini ibraz etmeleri zorunludur.

Taşınmaz malların satış bedelinin dörtte biri peşin olarak kalanı ise kanuni faiz uygulanmak suretiyle 2 yıla kadar taksitle ödenebilecek.

İhale bilgileri "www.milliemlak.gov.tr ve www.maliye.gov.tr/defterdarliklar/kayseri" adresindeki internet adreslerinden öğrenilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: