Milli Güreşçi Kayaalp ASÜ’den Mezun Oldu

AKSARAY (AA)- Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi olan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, düzenlenen törenle mezun oldu. 

AKSARAY öğrencisi olan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, düzenlenen törenle mezun oldu. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, fakültede düzenlenen törende, Kayaalp’in çok önemli bir sporcu olduğunu söyledi. Kayaalp'in sadece sporcu kimliğiyle değil aynı zamanda karakterli, başarılı bir öğrencilik hayatının da olduğunu ifade eden Acar, "Rıza, öğrencilik hayatı ve ahlakı ile örnek bir isimdir. Kendisinin elde ettiği başarılar tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri de memnun etmekte, göğsümüzü kabartmaktadır. Bu münasebetle üniversitemizdeki spor salonuna Rıza’nın adını verdik. Rıza, gençlerimize rol model olabilecek niteliktedir. Öğrencimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu. Kayaalp ise, ASÜ'nün spor hayatında çok önemli bir yeri olduğunu aktararak, üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Acar, mezun olan Kayaalp'e mezuniyet belgesini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: