Milli heyecan canından etti

KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, milli takımın yarı finale ulaştığı Hırvatistan karşısındaki galibiyet heyecanına dayanamayan bir kişi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Hürriyet Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Ramazan Taşpınar (38) evinde televizyon karşısına geçerek maçı izledi. Ancak konfeksiyon işçisi, maçın son dakikalarında gelen goller ve penaltı heyecanına yenik düştü. Eşi Rahşan, çocukları Fatoş (15), Kübra (13) ve Zeynep'in (6) gözü önünde kalp krizi geçiren Taşpınar, hemen Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Taşpınar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ramazan Taşpınar'ın eniştesi Ruhi Aslan Keleş, "Akşam evde ailesi ve çocukları ile maç izliyorlar. Penaltılar atılırken Ramazan 'Bu penaltılara büyükler nasıl dayanıyor, beni burda ateş bastı' diyor. Son düdük çaldığında herkesle beraber ayağa zıplayıp yere düşüyor. Bir daha ayağa kalkamamış. Hastaneye kaldırıldığında kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettini öğrendik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlatılırken, cenaze evinde eşi, çocukları ve kardeşi Nevin Keleş gözyaşlarına boğulup ağıtlar yaktılar.