Milli Müdafaa Caddesi'ne Geçici Trafik Düzenlemesi

Güvenpark'tan Dikmen ve Ayrancı istikametine gidecek minibüsler, deneme amaçlı başlatılan uygulamayla Milli Müdafaa Caddesi'nin Genelkurmay Kavşağı'na çıkış istikametini tek şerit

Güvenpark'tan Dikmen ve Ayrancı istikametine gidecek minibüsler, deneme amaçlı başlatılan uygulamayla Milli Müdafaa Caddesi'nin Genelkurmay Kavşağı'na çıkış istikametini tek şerit olarak kullanılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu bölgeye giden minibüsler, İnönü Bulvarı'ndaki metro çalışmaları nedeniyle Kumrular Sokak, Necatibey Caddesi, 85. Cadde, 87. Cadde Merasim Sokak'ı kullanarak Dikmen Caddesi'ne çıkabiliyordu.

Bu nedenle oluşan vakit kaybı ve trafik yoğunluğunun giderilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerince yeni düzenleme yapıldı. Bu kapsamda Güvenpark'tan çıkan Dikmen ve Ayrancı minibüsleri, Yahya Galip Caddesi ile Milli Müdafaa Caddesi'nin kesişiminde kurulan trafik ışıkların yardımıyla Genelkurmay Kavşağı'na kadar tek şeritten gidebilecek.

Reklam
Reklam

Açıklamada uygulamanın deneme amaçlı başlatıldığı, trafik sıkışıklığına neden olması durumunda uygulamadan vazgeçileceği kaydedildi.

Muhabir: Sarp Özer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: