Milli Park Sahasına İnşa Edilen Yapılara Soruşturma

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Milli Park alanına izinsiz inşa edildiği tespit edilen 2 yapı hakkında Beyşehir...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Milli Park alanına izinsiz inşa edildiği tespit edilen 2 yapı hakkında Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu yöndeki şikayetler üzerine Milli Park sahalarına izinsiz yapılan kaçak yapıları tespit etmek için bölgede çalışma başlattı. Jandarma, göle kıyısı olan Karadiken Köyü yakınlarında Milli Park sahasına yasak olmasına rağmen inşa edilen 2 kaçak yapıyı belirledi. İzinsiz olarak yapı inşa eden 2 kişi hakkında soruşturma başlatılırken, Milli Parklar Kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: