Milli Park Sahasında Avlanmaktan 7 Kişiye Ceza

Konya’nın Beyşehir ilçesinde milli park alanında olta ile amatör avcılık yaptığı iddia edilen 7 kişiye,...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde milli park alanında olta ile amatör avcılık yaptığı iddia edilen 7 kişiye, Jandarma tarafından 4 bin liralık idari para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, alınan bir ihbarı değerlendiren Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Beyşehir Gölü’ne sahili olan Çiftlik köyü burnundaki milli park alanında yasak olmasına rağmen olta ile avlandığı ileri sürülen 7 kişiyi suçüstü yakaladı. 7 olta avcısı hakkında işlem yapan Jandarma, 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince kişi başı 544 liralık idari para cezası uyguladı. 7 kişiye kesilen toplam ceza miktarı 4 bin 188 lira oldu. Jandarmanın el koyduğu oltalar Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz