Milli Piyango Biletleri Tükendi

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin başlamasına saatler kala biletler tükendi. Son biletleri alabilmek için adeta...

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin başlamasına saatler kala biletler tükendi. Son biletleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlardan eli boş dönenlerin de olduğu gözlendi.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin başlamasına saatler kala Eminönü’ndeki Nimet Abla milli piyango bayisinde sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Son biletleri alabilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlardan kimi amacına ulaşırken, kimi ise eli boş döndü. Saat 09.00 itibariyle satışa sunulan son biletler saatler 11.00’i gösterdiğinde ise tamamen tükendi. Biletlerin tükendiğini duyuran Nimet Abla bayisi daha sonra kepenkleri kapattı.

Reklam
Reklam

Son biletlerden almayı başaran vatandaşlar, “Çeyrek bilet aldım ama hepsi bana çıkmayacak. Bir ev alır bir de motosiklet alırım daha sonra bir dünya turuna çıkarım. Eşe dosta çevreye elimden geldiğinde yardım etmek hayal budur. Az saatler kaldı heyecan var ama artık şans kısmet diyelim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: