Milli Piyango'dan Amasya Tamimi'ne Özel Cekiliş

 Milli Piyango İdaresi Amasya Tamimi'nin ilanının 95. yıl dönümü münasebetiyle Amasya Üniversitesi ile özel bir çekiliş düzenleyeceği bildirildi.

Milli Piyango İdaresi Amasya Tamimi'nin ilanının 95. yıl dönümü münasebetiyle Amasya Üniversitesi ile özel bir çekiliş düzenleyeceği bildirildi. Amasya Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Milli Piyango’nun 19 Haziran 2014 programlı çekilişinin Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Amasya Üniversitesinin işbirliğiyle Amasya’da yapılacağı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ön yüzünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi, bayrağımız ve Amasya Yalıboyu manzarasının yer aldığı özel çekilişin biletlerinde ayrıca, Amasya Tamimi'nin önemini belirten 'Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' sözü ile kültür kenti Amasya logosu yer almaktadır. Yavuz Selim Meydanı'nda yapılacak çekiliş programında, Milli Piyango'nun büyük ikramiye çekilişi de gerçekleştirilecek. Çekiliş programı sonrası Türk halk müziğinin sevilen ismi İsmail Altunsaray ve Besim Kapu tarafından konser verilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz