Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Balıkesir Ziyareti

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, YSK Başkanı Sadi Güven'in davetlisi olarak geldiği Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, YSK Başkanı Sadi Güven'in davetlisi olarak geldiği Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde vatandaşlarla birlikte çay içti.

Hafta sonunu Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde siyasetten uzak olarak geçiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, akşam kendi onuruna verilen akşam yemeğine katıldı. Dursunbey'in merkezinde bir çay ocağında aracını durdurarak çay içen Bakan Yılmaz, vatandaşları dinledi. Bir vatandaşın Dursunbey'e devletin fabrika açması gerektiğini söylemesi üzerine değerlendirmede bulunan Bakan İsmet Yılmaz, "Devlet artık fabrika kurmaz. Niye elindeki fabrikaları özelleştiriyor. Şeker Fabrikasını özelleştiriyor, Termik santralleri özelleştiriyor, Telekom'u özelleştiriyor. Dolayısıyla devlet yapmaz. Ama vatandaş fabrika kuracaksa ona yer tahsisi yapar. Vatandaş fabrika kuracaksa ilk çalıştıracağı işçinin SSK primlerini biz öderiz. Gençleri çalıştırıyorsa, hanımları çalıştırıyorsa, özürlüleri engellileri çalıştırıyorsa elimizden ne geliyorsa yaparız. Sigorta ve vergiden destek veririz" dedi.

Reklam
Reklam

Dursunbey'de Suçıktı Mesire alanını gezen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, doğal güzellikleri kendi cep telefonu ile fotoğraflarken yanına gelen çocuklara oyuncak dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: