Milli Sporcu Çağlayan'ın Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

AKSARAY (AA) - Sırbistan’da düzenlenecek olan Avrupa Kros Şampiyonası'na hazırlanan milli atlet Mehmet Çağlayan, Türkiye’ye şampiyon olarak dönmek istiyor.

Sırbistan’da düzenlenecek olan Avrupa Kros Şampiyonası'na hazırlanan milli atlet Mehmet Çağlayan, Türkiye’ye şampiyon olarak dönmek istiyor. Milli atlet Mehmet Çağlayan (27), AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası şampiyonada Türkiye’yi temsil ettiğini söyledi. Sırbistan’da 8 Aralık'ta başlayacak Avrupa Kros Şampiyonası'na hazırlandığını dile getiren Çağlayan, şunları kaydetti: "15 yıldır bu sporu yapıyorum. 12 yaşından beri almış olduğum madalya ve kupalar var. İçlerinde dünya şampiyonasında aldığımız kupa ve madalyalar da var. Şu anki ismiyle İstanbul Maratonu'nda da almış olduğum kupa ve madalyalarım var. 2009 yılında, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 90. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 74. Büyük Atatürk Koşusu'nda birinciliği elde ettim. Kupayı Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün elinden aldım. Şu an ise 78’incisi yapılıyor. 27 Kasım'da düzenlenecek yarışmaya tekrar katılmak istiyorum. Nasipse yine ilimize şampiyonluk kazandırmayı hedefliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: