Milli sporcu Ramazan Şahin, ülkesi Dağıstan'a döndü

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli güreşçi Ramazan Şahin’in, memleketi Dağıstan’a gittiği ortaya çıktı. Şahin’in...

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli güreşçi Ramazan Şahin’in, memleketi Dağıstan’a gittiği ortaya çıktı. Şahin’in midesindeki gastrit tedavisini için ülkesine gittiği, ne zaman Türkiye’ye geri döneceğinin belli olmadığı belirtildi.
Dağıstan’dan 2006 yılında getirtilip, Türk vatandaşlığına geçirilen Çeçen asılı Ramazan Şahin 66 kiloda , 2007 yılında Dünya,2008 yılında ise hem Avrupa hem de Pekin’de yapılan olimpiyat oyunlarında altın madalya kazanmıştı.
Şahin, daha sonra midesinden rahatsızlandı ve tedavisine başlanıldı. Türkiye’de ve İsviçre’de uzun bir tedavi gördü. Bu süre zarfında milli sporcu, 3 yıl önemli müsabakalara katılamadı.
İstanbul’da eylül ayında yapılan son Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya sözü veren Ramazan Şahin, ikinci turda yenilerek olimpiyat vizesi alamadı. Midesindeki rahatsızlığının yeniden ortaya çıkması üzerine bir hafta önce Dağıstan’a ailesinin yanına giden 28 yaşındaki milli sporcunun burada eski doktoruna tedavi olacağı öğrenildi.
Milli takım antrenörü Adem Bereket, Ramazan Şahin’in uzun süre tedavi görmesine rağmen midesindeki rahatsızlığın giderilmediğini belirterek, “Ramazan çok iyi sporcu. Bütün arzusu İstanbul’da altın madalya almaktı. Uzun süre ciddi müsabaka yapmadığı için başarılı olamadı. Bu kez midesindeki rahatsızlık yeniden ortaya çıktı. Gastrit olduğunu söylediler. Dağıstan’a gitti. Ailesi de orada. Tedavisini eski doktoru yapacak. Şu anda bu durumuyla 2012 Londra’ya gitmesi zor’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz