Milli Sporcuların Turnuva Hazırlığı

Alaplı ilçesinde 13-14 yaş satranç milli takım sporcularının turnuvalara hazırlandığı bildirildi.

Alaplı ilçesinde 13-14 yaş satranç milli takım sporcularının turnuvalara hazırlandığı bildirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu Milli takım antrenörlerinden Erdem Kayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alaplı Halk Eğitim Merkezinde kampa giren 13-14 yaş arasındaki 4 sporcunun, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yapılacak turnuvalara hazırlandığını söyledi.

Sporculara 15 günde bir gün kamp programı uyguladıklarını aktaran Kayar, şöyle konuştu:

"Bu kamp çalışmaları Türkiye'nin değişik illerinde yapılıyor. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yapılacak olan çeşitli turnuvalar var. Yunanistan'da yapılacak olan dünya okullararası satranç turnuvasına bir sporcumuz hazırlanıyor. Diğer sporcularımız ise, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yaz mevsiminde yapılacak olan turnuvalara hazırlıklarını sürdürüyor. Kamp çalışmaları çok güzel gidiyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: